Három oldalas, háromszög Menükártya – Almond and Kiwi

Gyártási ár
»» 650 Ft/db
»» 1 300 Ft/csomag

Papír felárak:
»» gyöngyházfényű: 150 Ft/db – 300 Ft/csomag (2 db)
»» strukturált felületű kreatív kartonok –
»» öko papírok –
»» kraft papírok –
»» 75 Ft/db – 150 Ft/csomag

Grafikai tervezési díja
»» alapgrafika: 1000 Ft (meghívó alapján)
»» egyedi grafika 3000 Ft – tól

Egyedi szöveg grafikai díja
»» 2 000 Ft/sorozat
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a grafikai díj egy javítási (korrektúra) fordulót tartalmaz.
Az ezt követő tartalmi,  grafikai, tördelési változtatások díja: 1 000 Ft/ forduló

Technikai paraméterek
»» 210×297 mm
»» 2 db/csomag

Minimális rendelési mennyiség
»» 8 db
További rendelési egység
»» 2 db

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 5 -7 munkanap

Kártya papír:
»» 250 gr prémium karton hófehér
»» törtfehér vagy krém színben

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, asztalszámozóval kombinálva

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, ez az A/4-es méretű, három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menükártyát.

A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Három oldalas menükártya – rendelj meghívót is és kedvezményes csomagárat biztosítunk

Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, az alapgrafikai díjat nem érvényesítjük, de amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, abban az esetben is egy kedvezményes grafikai díjat számítunk fel. Természetesen lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Három oldalas menükártya – a meghívóval egyező vagy bármilyen egyedi grafikával is kérhető

Fontos: a menükártya nyomtatása ívben történik, ennek megfelelően kizárólag csomagban rendelhető! Egy csomagban 2 db kártya van, amennyiben pl. 9 db kártyára van szükségetek, akkor is 10 db-ot tudunk csak készíteni belőle, így ebben az esetben 5 csomag árát érvényesítjük.

Három oldalas menükártya – érdemes többet rendelni belőle

Ezzel a menükártya típussal az egyik közkeletű tévhit, hogy a szokások szerint elegendő csak egyet rendelni belőle asztalonként, ennek köszönhetően egy átlagos létszámú esküvő, azaz 8-10 asztal esetén, ez viszonylag kis költséget jelent csak. De a sok év alatt szerzett tapasztalatok és ügyfeleink visszajelzései alapján szeretnénk néhány szempontot a figyelmetekbe ajánlani és javaslatot tenni a menükártyák darabszámát illetően.:
• sorasztalos ültetés esetén általában azt szoktuk javasolni, hogy 6 maximum 8 emberenként érdemes egy ilyen menükártyát kitenni. Így három egymás mellett ülő vendég közül pont a középső előtt lesz a menükártya, ez a vendég és a tőle jobbra, illetve balra ülő két másik vendég, valamint az asztal túloldalán helyet foglaló három további vendég, szintén tökéletesen fogja látni a menükártyát. Az ettől távolabb ülők viszont már biztosan nem és nem is érik el, hogy közelebb húzhassák és elolvashassák.
• hasonló a helyzet egy körasztalos ültetés esetében is, aminél 8-10-12 fős asztalokat hasznának leggyakrabban, de vannak ettől nagyobb asztalok is. Ebben az esetben még tovább bonyolódik ez a kérdés, mert a körasztalok közepére általában nagy vázát vagy valamilyen más virágdíszítést szoktak elhelyezni dekorációként, így bárhová is helyezitek el a menükártyát, az ellentétes irányból mindenképpen az asztaldísz takarásába kerül, így az asztal túlsó felén helyet foglaló vendégek biztosan nem fogják látni. Ezért a körasztal esetén inkább azt szoktuk mondani, hogy 3-4 vendégenként érdemes egy menükártyát kihelyezni, így a fentiek szerint biztos, hogy minden vendég számára jól látható lesz.

Három oldalas menükártya – óriási papírválasztékban kérhető

1. Három oldalas menükártya: alap kivitel, normál papírból készítve

A menükártya alap változatát a már leírtak szerint egyszerű fehér papírra nyomtatjuk. A gyakorlatban három eltérő színű papírt használunk a nyomtatáshoz. Van egy kifejezetten ragyogó fehér, egy árnyalattal törtebb normál, természetes fehér, végül pedig egy sárgásabb krém színű. E három papírváltozat árban nem különbözik és kérnetek sem kell, mert az adott grafikához mindig a legszebbet választjuk és abból készítjük el a menükártyákat.

2. Három oldalas menükártya: pearl változat, azaz gyöngyházfényű papírból készítve

Kínálatunkban elég sok gyöngyházfényű papírtípust szerepeltetünk, nem csak a menükártyákhoz, hanem a meghívókhoz  ültetőkártya  és poháralátétekhez, illetve bármilyen más kiegészítőhöz is. A menükártyák esetében is két kategóriára bontottuk a rendelhető papírváltozatokat: az első kategória az alapvetően fehér-törtfehér típusok, a második kategória az anyagában színezett típusok.
Ezeket a választható pearl papírtípusokat részletesen is szeretnénk bemutatni.

2.1 Az első fehér-törtfehér kategóriában három színt kínálunk:
• Gyöngyfehér – Ice Gold: alapvetően fehér, de aranyosan csillogó felületű (az Ice Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Kristályfehér – Ice Silver: alapvetően fehér, de ezüstösen csillogó felületű (az Ice Silver megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Fehérarany – White Gold: alapvetően ekrü színű és aranyosan csillogó felületű  (a White Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
Ez a három papír árban nem különbözik.

2.2 A második, anyagában színezett kategóriában nyolc színt kínálunk:
• Pink Quartz: a legvilágosabb árnyalatú, pasztell rózsaszínű papír, amelynek speciális metálos jellege, enyhén hideg hangulatot kölcsönöz a papírnak, vidám és fiatalos szín
• Korall: nyárias barackvirág szín, enyhén aranyos fénnyel, vidám és fiatalos papír
• Púder: az előzőknél néhány árnyalattal sötétebb, valóban „koszos”, tompább fényű, púder-szerű szín, nagyon elegáns papír
• Rosegold: az előzőknél egy-két árnyalattal sötétebb, de a púdernél világosabb, egy fokkal sárgásabb és valamivel élénkebb, színesebb, összességében inkább tompa fényű, elegáns papír
• Champagne: középtónusú, kellemes krém színű, nem kifejezetten sárgás, inkább drappba hajló, picit tompa, komolyabb hangulatú szín 
• Fehérezüst: egészen világos, pasztell ezüst szín, hűvös és elegáns papír
• Aloe: egészen világos, pasztell zöld szín, könnyed, friss hangulatú papír
• Aquamarine: egészen világos, pasztell kék szín, könnyed, friss hangulatú papír

Sajnos nem könnyű ezeket a speciális színeket leírni, sőt még fotózni sem lehet őket igazán. Tekintve, hogy a gyöngyházfényű felület reflektál a környezeti színekre, illetve a fényerő és színhőmérséklet tekintetében másként veri vissza azokat, így a különböző fényviszonyok között egészen más színűnek lehet látni ugyanazt a papírt. Az anyagában színezett papírok kiválasztásához ezért azt ajánljuk elsősorban, hogy látogassátok meg a bemutatótermünket, ahol élőben is megnézhetitek a kérdéses színeket. Amennyiben erre nem volna lehetőségetek, akkor kérjétek segítségünket és hagyatkozzatok a tapasztalatainkra és ízlésünkre – mindenképpen szólunk ha úgy gondoljuk, hogy egy adott grafikához kevésbé illő papírt választottatok, illetve javaslatot teszünk, hogy szerintünk melyik lenne a leginkább megfelelő.

Ez a gyöngyházfényű Curious Metallics papírcsalád 2018 közepén közel harminc vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz és kiegészítőkhöz illenek. Általában azokat a színeket próbáljuk használni, amelyek a hazai trendeknek megfelelő, sokak által kedvelt esküvői témákhoz és dekorációs színekhez jól passzolnak. Reményeink szerint ez a jelentős papírválaszték elegendő lehetőséget nyújt, hogy minden pár megtalálja a számukra leginkább tetsző és az esküvőjükhöz legjobban passzoló színösszeállítást.
Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban, sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok
Az anyagában színezett gyöngyházfényű papírok árban nem különböznek, de magasabbak, mint az alapvetően fehér papírféleségek.

3. Három oldalas menükártya: öko-papíros kivitel

Az öko-papíros kategóriába olyan papírokat válogattunk össze, amelyeket amúgy is használunk valamelyik meghívó kollekciónkban. Ezek közül a két leggyakrabban használt papírcsalád a Crush és Remake papírok, amelyek közös jellemzője, hogy legalább 20%-ban valamilyen természetes alapanyagot tartalmaznak. Újrahasznosított jellegüknek köszönhetően enyhén rusztikus hatást adnak, felületük általában nem simított, inkább durvább, natúr jellegű, színük pedig többnyire nem homogén, esetenként szemcsézett vagy apró „foltok” és „szilánkok” tarkítják.

3.1 A Crush papírcsaládban öt színt kínálunk:
• Corn: törtfehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találhattok róla egy közeli képet
• Kiwi: halvány színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy picit sötétebb árnyalatú, itt találtok róla egy szép képet
• Almond: azaz mandula szín, enyhén szemcsézett textúrájú, ami már egy picit sötétebb árnyalatú, középtónusú, nagyon kellemes szín, halvány mályva jellegű, de picit sárgásabb jelleggel, itt találtok róla egy szép képet

3.2 A Remake papírcsaládban négy színt kínálunk:
• Oyster: halvány sárgás színű, enyhén kagylóhéj jellegű melegebb árnyalattal, amiről ezen a linken találtok egy szép fotót
• Sand: sárgás-drappos színű papír, kevésbé élénk, inkább tompább színben, itt tudtok róla egy képet nézni 
• Sky: egészen élénk, kékes-türkizes színű, textúrájában még élénkebb rostokkal és szilánkokkal, nagyon merész választás, ezen a linken láthattok róla fotót
• Smoke: halvány szürkés színű, textúrájában sötétebb rostokkal, itt találtok róla képet

Öko-papíros kínálatunk folyamatosan bővül, közöttük több olyan is megtalálható, amelyet bár ismerünk, de valamilyen jellegzetessége miatt nem tartunk az állandó kínálatunkban, mert olyan speciális igények és ötletek kielégítésére alkalmas „csak” ami miatt nem érdemes raktároznunk. De egyedi igényeitek és ötleteitek alapján szívesen ajánlunk extra papírokat, keressetek bennünket bátran!

4. Három oldalas menükártya: strukturált felületű kreatívpapíros kivitel

Különböző mintázatú, felületében strukturált, ún. kreatív papírok óriási választékban hozzáférhetők, az általunk legérdekesebbnek tartott papírokat általában fel is használjuk valamelyik új meghívó kollekciónkhoz. Az évek során azonban azt tapasztaltuk, hogy ebből az igen nagy választékból jellemzően négy-öt olyan felület van, ami a legtöbb érdeklődőnek tetszik, míg a többi inkább olyan speciális textúra, amely a különlegesebb, egyedi ízlésvilágú párokat érinti csak meg. Ennek megfelelően inkább ezeket a már jól bevált papírfajtákat ajánljuk a menükártyák nyomtatáshoz is, de nyitottak vagyunk, hogy egyedi igényeitek alapján speciális papírokat javasoljunk és használjunk, hogy számotokra minden részletében egyedi és különleges papírtermékek készülhessenek!

• Tradition: merített papír hatású, natúr bőr felületet idéző elegáns és klasszikus tetxtúra, amiről ezen a linken találtok egy képet
• Dot: pontszerűen strukturált, kifejezetten modern hatású papír, amiről itt találtok egy szép fotót
• Linear: bordázott, erősen barázdált felületű elegáns papír, amiről ezen a linken látható közeli fotó 
• Design: apró egyenes vonalú barázdákkal, ún. tűprégelésű felület, ami nagy nyomtatott felületek esetén mutat a legjobban, ezen a linken találtok róla képet 
• Prisma: ún. kalapácsolt, egyenetlen felületű speciális papír, amiről itt találtok egy szép, közeli fotót

A felsorolt felületek általában több árnyalatban is kérhetők, de fajtánként változnak, így mindenképpen szükséges egyeztetnünk, hogy melyik típusból, milyen színek érhetők el az alábbi árnyalatok közül: ragyogó fehér, natúr fehér, törtfehér, halvány krém és pezsgő, stb.
Ahogy a bekezdés elején már említettük, ennél lényegesen nagyobb választékot tartunk, viszont az egyes papírfajták nem kizárólag felületükben és esztétikájukban eltérőek, hanem a rendelhető színváltozat, beszerzési lehetőségek és persze az ár tekintetében is jelentős eltérések lehetnek, ezért ha ilyen jellegű papírt szeretnétek, mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat.

5. Három oldalas menükártya: kraftpapíros kivitel

Igen népszerű, egyben nagyon stílusos papírféleség a kraft papír, amiből a „klasszikus” natúr barna színű, enyhén sprőd felületű alap változaton kívül, egy ún. kétoldalas prémium változat is szerepel kínálatunkban.

• Kraft: a klasszikus natúr barna színű, enyhén sprőd felületű kraft karton, ma már mindenki számára jól ismert, ezen a linken találtok róla fotót

• Két oldalas prémium Kraft: ezt a típust ritkán használjuk menükártyához, mivel jellemzően csak vastagabb változatokban kapható, ami miatt inkább meghívók és tasakok készítésére optimálisabb. Magasabb ára mellett, viszont speciális, márványosan vagy felhőszerűen differenciált, simított felülete igazán extra, ezért örömmel készítünk belőle menükártyát  is. Ezen a linken találtok róla fotót

Kraft papírra nyomtatható menükártya grafikát főleg azokból a kollekciókból tervezünk, amelyeket meghívóként kraft papíros változatban is lehet kérni, de ha egy másik, már létező grafikánkból szeretnétek kraft verziót, annak elkészítését is örömmel vállaljuk.

Néhány kifejezetten prémium papírokkal foglalkozó gyártó kínálatában megjelent már több különböző színű, felületű és egyéb tulajdonságokkal rendelkező kraft papír is, de ezeket nem tartjuk állandó készleten. Ha a fentieken kívül valamilyen igazán különleges megoldásra vágytok, keressetek minket bátran és örömmel adunk tájékoztatást az egyéb lehetőségekről!

A menükártyát „lapra szerelve” adjuk ami azt jelenti, hogy meg vannak hajtva és a ragasztásra szolgáló fül, fel van szerelve kétoldalas ragasztószalaggal, így a tárolás/szállítás nagyon praktikus, helyszínen történő felállítása pedig rendkívül egyszerű és gyors, csak meg kell hajtogatni a már benne lévő hajtások mentén, le kell húzni a ragszalagot és azonnal kihelyezhető az asztalra. Bárki számára könnyen elkészíthető, de ha lesz a helyszínen dekoros, ő valószínűleg ismeri ezt a megoldást, így biztosan nem fog problémát okozni a kihelyezésük.

Három oldalas menükártya rövid átfutási idővel

Mindegyik menükártya grafikánkat több különböző színváltozatban kínáljuk, de kérésetek esetén egyedi színösszeállításban is szívesen elkészítjük. Küldjétek el a menü- és italsort, mi pedig egy munkanapon belül elkészítjük belőle a grafikai tervet, amit átküldünk nektek ellenőrzésre, jóváhagyásotok után pedig maximum öt napon belül a menükártyák átvehetők a bemutatótermünkben.

Három oldalas menükártya esetén kérhető extra megoldások

A három oldalas menükártyák kivitelezése tekintetében rengetegféle papír közül választhattok – ezt a leírásban részletesen be is mutatjuk –, de grafikailag és tartalmilag is számos további lehetőséggel és egyedi ötlettel van módotok még extrább változatokat kérni, hasonlóan a meghívóhoz itt is szinte minden egyedi ötlet megvalósítható:

• előfordulhat, hogy a menü- illetve italsor nagyon részletes és ezért túl hosszú, hogy egy oldalon elférjen, de gyakran előfordul, hogy valami olyan további extra tartalom elhelyezésére is szükség van, ami a menü- és itallapon túl amúgy is plusz felületet igényelne. Ilyenek pl. a koktéllap, limonádé-bár, pálinka-bár, desszert asztal részletes leírása, esetleg grillterasz vagy svédasztal további fogásainak részletezése. Ezekre az esetekre lehetséges a három oldalas menükártya standard A/4-es méretéhez képest, egy nagyobb, A/3-as mérethez közelítős speciális oldalarányú menükártya elkészítése is. Ennek a típusnak a méretezését úgy alakítottuk ki, hogy az oldalak szélesebbek legyenek, így a közepes karakterszámú vagy valamivel hosszabb fogások nem fognak két sorba tördelődni – így túl sok majdnem üres sorhelyet elfoglalva –, illetve a kifejezetten rövid sorokat, mint pl. egy röviditalos vagy boros blokk felsorolásai, két hasábban tördelve is el lehet rajta helyezni. A menükártya magassága pedig nem lesz dupla akkora, hanem csak néhány centivel magasabb, aminek köszönhetően nem uralja el az ünnepi asztal látványát, nem lesz túl magas pl. az átlagos vázákhoz és asztaldíszekhez, vagy akár képkeretes asztalszámozókhoz képest. Ennek a speciális oldalaránynak köszönhetően, egy látványra nem sokkal nagyobb menükártya formátumon, lényegesen nagyobb mennyiségű információ elhelyezésére van lehetőség.
• ha marad még üres oldal a menükártyán, akkor további extra tartalomként bekerülhet még a nagy nap részletes programleírása, akár piktogramos, grafikus megoldással

Három oldalas menükártya – ha valamilyen extra méretet szeretnétek

A három oldalas menükártya esetében az A/4-es méret/formátum a leginkább megfelelő, mivel elegendő helyet és felületet kínál, hogy a legtöbb menü- és italsor kényelmesen elférjen és szépen tördelhető legyen. Találkoztunk azonban már olyan esetekkel is, amikor valamilyen egyéb szempont ezt felülírja és a méret / formátum módosítására van szükség:
• az egyik ilyen eset lehet, hogy ha a menü éppen csak annyival hosszabb a szépen elhelyezhető mennyiségnél, hogy pont nem fér ki a szöveg a rendelkezésre álló felületen, ebben az esetben van lehetőség, hogy akár szélességben, akár magasságban úgy bővítsük az alap oldalméretet, hogy ez a kevés plusz szöveg kiférjen, de ennek pontos meghatározása minden esetben egyedileg történik
• ennek az ellenkezőjére is volt már példa, amikor rövidebb a menü, ami miatt akár csak néhány centivel kisebb változatra lenne szükség, természetesen ez is megoldható
• előfordulhat olyan is, hogy maga ez a hosszúkás oldalarány nem megfelelő, pl. olyan speciális grafikával készült korábban a meghívó, ami kifejezetten más oldalarányú téglalap formában – pl. baronial – jeleníthető meg szépen, esetleg olyan egyedi teríték – pl. négyzetes – lesz az asztalokon, amihez nem illik ez a keskeny, álló formátum
• készítettünk már ilyen nagy méretű menükártyát olyan „nemzetközi” esküvőre is, ahol a menü- és italsort három nyelven kellett megjeleníteni, így egy-egy oldalra került a menü és az ital, oldalanként változó nyelven
Az ilyen egyedi oldalméretekkel kért menükártya paramétereinek egyeztetése minden esetben egyedi konzultáció keretében történik.

A szövegleadással kapcsolatban kérjük próbáljatok meg figyelni a következő szempontokra:
• a szöveget lehetőleg ne e-mail-be bemásolva, hanem valamilyen szöveges fájlformátumban (doc, txt) küldjétek el, ez azért fontos, mert az egyes levelezőrendszerek eltérő karakterkiosztással dolgoznak, így könnyen előfordulhat, hogy a szövegből elvesznek egyes betűk 
• kérjük, hogy a szöveget megfelelően előkészítve küldjétek el, elkerülve a sok javítási fázist: pontosan adjátok meg a különböző címrendeket és az azok alá tartozó fogásokat (főétel, köretek, üdítőitalok, borkínálat, röviditalok, stb)

A megjelölt tervezési munkadíj egy javítási fázist tartalmaz, amennyiben további javítási fordulókat igényel a menükártya készítése, annak a díja: 1000 Ft/forduló

További tipp: az ilyen asztali menükártyákból 4- maximum 6 vendégenként érdemes egyet számolni. Az a tapasztalatunk és a visszajelzések is ezt erősítik meg, hogy a 8-10 fős asztalok esetén, az asztalonként 2 db elhelyezésével, már mindenki számára könnyen elérhető és jól olvasható  a kártya.

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz két menükártya típus terveit készítettük el: az egyik ez az aktuális Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya a másik az elegáns, Egylapos, terítékenkénti menükártya. A folyamatosan bővülő teljes kínálatot megtaláljátok a szöveg közti linkeken.

Ha valamilyen okból ez a menükártya típus nem felel meg az elképzeléseiteknek, nézzétek meg teljes menükártya választékunkat itt.

Gyártási ár
»» 650 Ft/db
»» 1 300 Ft/csomag

Papír felárak:
»» gyöngyházfényű: 150 Ft/db – 300 Ft/csomag (2 db)
»» strukturált felületű kreatív kartonok –
»» öko papírok –
»» kraft papírok –
»» 75 Ft/db – 150 Ft/csomag

Grafikai tervezési díja
»» alapgrafika: 1000 Ft (meghívó alapján)
»» egyedi grafika 3000 Ft – tól

Egyedi szöveg grafikai díja
»» 2 000 Ft/sorozat
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a grafikai díj egy javítási (korrektúra) fordulót tartalmaz.
Az ezt követő tartalmi,  grafikai, tördelési változtatások díja: 1 000 Ft/ forduló

Technikai paraméterek
»» 210×297 mm
»» 2 db/csomag

Minimális rendelési mennyiség
»» 8 db
További rendelési egység
»» 2 db

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 5 -7 munkanap

Kártya papír:
»» 250 gr prémium karton hófehér
»» törtfehér vagy krém színben

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek