Borítékzáró matrica 03_EszterJános_LovinglyLetters

Technikai paraméterek
»» méret: 40ø mm
»» minimális rendelési mennyiség: 70 db = 1 ív
»» további rendelési egység: 70 db = 1 ív

Árak
»» grafikai munkadíj: 2.000 Ft
»» nyomtatás / gyártás: 4.990 Ft/csomag (70 db)

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

2018-as egyik újdonságunk ez a 40 mm átmérőjű, kör alakban kivágott öntapadós címke, amely esztétikailag is feldobja a borítékot és persze záró funkciója is hasznos.

Ezt az egyedi grafikát az egyik meghívó kollekciónk alapján készítettük, ez a Lovingly Letters Mini Kollekció #010-es darabja, a teljes Lovingly Letters Mini Kollekciót ezen a linken nézhetitek meg.

Erről a címkéről készített teljes fotógalériát itt tudjátok megnézni.

Ezt a változatot egy mogyoróbarna színű Crush 120 gr-os borítékkal készítettük, ami egy igazán különleges öko-papír, tapintása kellemes és ahogy a fotókon is látszódik, rendkívül mutatós. Ebből a színből kifejezetten vastag, 250 gr-os tasak változatot is tartunk az állandó kínálatunkban, amelynek ez az extra vastagsága lehetővé teszi, hogy vékonyabb papírból készült bélést is ragasszunk bele, amivel egészen egyedivé varázsolhatjátok ezt az egyébként is szuper borítékot.

A kínálatunkban szereplő összes boríték, általunk készített, egyedi megoldásokon alapuló, kifejezetten handmade termék, ennek megfelelően nincs benne enyvezett zárócsík, illetve alap esetben nem teszünk bele öntapadó zárócsíkot sem. Van viszont rajtuk egy a lezáráshoz használható stancolt bemetszés, de ez nem jelent tökéletes záródást, mindössze a borítékfület becsukott állapotban tartja. Így ezek a borítékok postai feladásra emiatt nem igazán alkalmasak vagy az öntapadós zárócsíkra vagy erre a borítékzáró matricára mindenképpen szükség van ha szeretnétek postán feladni.

A zárócímkét egyelőre csak korlátozott grafikai választékban kínáljuk, de folyamtosan készítjük és publikáljuk az újabb és újabb terveket. Természetesen minden a kínálatunkban szereplő meghívó grafikájával elkészíthető, illetve bátran válogassatok a Monogram akciónkban szereplő grafikák közül.

A matricák készítése ívben történik, így a minimálisan rendelhető mennyiség, illetve a további rendelési egység egyaránt 70 db, több ív nyomtatása esetén arra viszont van lehetőség, hogy több eltérő grafikával készítsük a matricákat. Ha pl. nem elég a 70 db, de szeretnétek további matricákat mondjuk a későbbi köszönetajándékra, akkor nincs akadálya, hogy ezeket egyszerre készítsük el.

Új termékről lévén szó, a különböző változatok tervezése és az új lehetőségek kidolgozása még folyamatban van, de már most is kitaláltunk néhány további opciót:
– a grafikától / borítéktól függően van lehetőség kisebb, illetve nagyobb méretű matricák készítésére is
– az öntapadós papírok „választéka” viszonylag szűk, de a kínálatunkban szerepel egy halvány krém színű, strukturált felületű prémium öntapadó, ebből is el tudjuk készíteni a borítékzáró címkéket
– egyedi igény alapján – egy különleges ragasztási technológiával és lézervágással – számos további papírból is el tudjuk készíteni a zárócímkét 

Az egyedi megoldásokkal és ötletekkel kapcsolatban mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Technikai paraméterek
»» méret: 40ø mm
»» minimális rendelési mennyiség: 70 db = 1 ív
»» további rendelési egység: 70 db = 1 ív

Árak
»» grafikai munkadíj: 2.000 Ft
»» nyomtatás / gyártás: 4.990 Ft/csomag (70 db)

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek