Borítékzáró matrica 02_AnnaDani_Egyedi

Technikai paraméterek
»» méret: 40ø mm
»» minimális rendelési mennyiség: 70 db = 1 ív
»» további rendelési egység: 70 db = 1 ív

Árak
»» grafikai munkadíj: 2.000 Ft
»» nyomtatás / gyártás: 4.990 Ft/csomag (70 db)

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

2018-as egyik újdonságunk ez a 40 mm átmérőjű, kör alakban kivágott öntapadós címke, amely esztétikailag is feldobja a borítékot és persze záró funkciója is hasznos.

Ezt a borítékzáró matricát az egyik egyedi meghívóhoz készítettük, Anna és Dani egyedi booklet meghívójáról ezen a linken tudhattok meg többet.
A meghívóról készült teljes fotógalériát pedig ezen a linken találjátok.

Erről a címkéről készített teljes fotógalériát itt tudjátok megnézni.

Ezt a változatot egy pezsgő színű, 170 gr-os Tradition papírból készült borítékkal csináltuk, ami egy merített papír hatású, strukturált felületű, nagyon elegáns és különleges papír. Közepes vastagsága lehetővé teszi, hogy vékonyabb papírból készült bélést is ragasszunk bele, amivel egészen egyedivé varázsolhatjátok ezt az egyébként is szuper borítékot.

A kínálatunkban szereplő összes boríték, általunk készített, egyedi megoldásokon alapuló, kifejezetten handmade termék, ennek megfelelően nincs benne enyvezett zárócsík, illetve alap esetben nem teszünk bele öntapadó zárócsíkot sem. Van viszont rajtuk egy a lezáráshoz használható stancolt bemetszés, de ez nem jelent tökéletes záródást, mindössze a borítékfület becsukott állapotban tartja. Így ezek a borítékok postai feladásra emiatt nem igazán alkalmasak vagy az öntapadós zárócsíkra vagy erre a borítékzáró matricára mindenképpen szükség van ha szeretnétek postán feladni.

A zárócímkét egyelőre csak korlátozott grafikai választékban kínáljuk, de folyamtosan készítjük és publikáljuk az újabb és újabb terveket. Természetesen minden a kínálatunkban szereplő meghívó grafikájával elkészíthető, illetve bátran válogassatok a Monogram akciónkban szereplő grafikák közül.

Lovingly Letters Mini Kollekciónkhoz korábban már terveztünk ilyen borítékzáró matricára szánt grafikákat, ezek közül is válogathattok.

A matricák készítése ívben történik, így a minimálisan rendelhető mennyiség, illetve a további rendelési egység egyaránt 70 db, több ív nyomtatása esetén arra viszont van lehetőség, hogy több eltérő grafikával készítsük a matricákat. Ha pl. nem elég a 70 db, de szeretnétek további matricákat mondjuk a későbbi köszönetajándékra, akkor nincs akadálya, hogy ezeket egyszerre készítsük el.

Új termékről lévén szó, a különböző változatok tervezése és az új lehetőségek kidolgozása még folyamatban van, de már most is kitaláltunk néhány további opciót:
– a grafikától / borítéktól függően van lehetőség kisebb, illetve nagyobb méretű matricák készítésére is
– az öntapadós papírok „választéka” viszonylag szűk, de a kínálatunkban szerepel egy halvány krém színű, strukturált felületű prémium öntapadó, ebből is el tudjuk készíteni a borítékzáró címkéket
– egyedi igény alapján – egy különleges ragasztási technológiával és lézervágással – számos további papírból is el tudjuk készíteni a zárócímkét 

Az egyedi megoldásokkal és ötletekkel kapcsolatban mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Technikai paraméterek
»» méret: 40ø mm
»» minimális rendelési mennyiség: 70 db = 1 ív
»» további rendelési egység: 70 db = 1 ív

Árak
»» grafikai munkadíj: 2.000 Ft
»» nyomtatás / gyártás: 4.990 Ft/csomag (70 db)

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek