Borítékzáró matrica 01_AnnaAndrás_Greenery

Technikai paraméterek
»» méret: 40ø mm
»» minimális rendelési mennyiség: 70 db = 1 ív
»» további rendelési egység: 70 db = 1 ív

Árak
»» grafikai munkadíj: 2.000 Ft
»» nyomtatás / gyártás: 4.990 Ft/csomag (70 db)

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

2018-as egyik újdonságunk ez a 40 mm átmérőjű, kör alakban kivágott öntapadós címke, amely esztétikailag is feldobja a borítékot és persze záró funkciója is hasznos.

Ezt az egyedi grafikát az egyik meghívó kollekciónk alapján készítettük, ez a Greenery Mini Kollekció #004-es darabja, a teljes Greenery Mini Kollekciót ezen a linken nézhetitek meg.

Erről a címkéről készített teljes fotógalériát itt tudjátok megnézni.

Ezt a változatot egy halvány drapp színű, enyhén bordázott felületű 100 gr-os Tintoretto borítékkal készítettük, ami egy igazán különleges papírféleség, sajnos már csak korlátozott számban rendelhető. 

A kínálatunkban szereplő összes boríték, általunk készített, egyedi megoldásokon alapuló, kifejezetten handmade termék, ennek megfelelően nincs benne enyvezett zárócsík, illetve alap esetben nem teszünk bele öntapadó zárócsíkot sem. Van viszont rajtuk egy a lezáráshoz használható stancolt bemetszés, de ez nem jelent tökéletes záródást, mindössze a borítékfület becsukott állapotban tartja. Így ezek a borítékok postai feladásra emiatt nem igazán alkalmasak vagy az öntapadós zárócsíkra vagy erre a borítékzáró matricára mindenképpen szükség van ha szeretnétek postán feladni.

A zárócímkét egyelőre csak korlátozott grafikai választékban kínáljuk, de folyamtosan készítjük és publikáljuk az újabb és újabb terveket. Természetesen minden a kínálatunkban szereplő meghívó grafikájával elkészíthető, illetve bátran válogassatok a Monogram akciónkban szereplő grafikák közül.

Lovingly Letters Mini Kollekciónkhoz korábban már terveztünk ilyen borítékzáró matricára szánt grafikákat, ezek közül is válogathattok.

A matricák készítése ívben történik, így a minimálisan rendelhető mennyiség, illetve a további rendelési egység egyaránt 70 db, több ív nyomtatása esetén arra viszont van lehetőség, hogy több eltérő grafikával készítsük a matricákat. Ha pl. nem elég a 70 db, de szeretnétek további matricákat mondjuk a későbbi köszönetajándékra, akkor nincs akadálya, hogy ezeket egyszerre készítsük el.

Új termékről lévén szó, a különböző változatok tervezése és az új lehetőségek kidolgozása még folyamatban van, de már most is kitaláltunk néhány további opciót:
– a grafikától / borítéktól függően van lehetőség kisebb, illetve nagyobb méretű matricák készítésére is
– az öntapadós papírok „választéka” viszonylag szűk, de a kínálatunkban szerepel egy halvány krém színű, strukturált felületű prémium öntapadó, ebből is el tudjuk készíteni a borítékzáró címkéket
– egyedi igény alapján – egy különleges ragasztási technológiával és lézervágással – számos további papírból is el tudjuk készíteni a zárócímkét 

Az egyedi megoldásokkal és ötletekkel kapcsolatban mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Technikai paraméterek
»» méret: 40ø mm
»» minimális rendelési mennyiség: 70 db = 1 ív
»» további rendelési egység: 70 db = 1 ív

Árak
»» grafikai munkadíj: 2.000 Ft
»» nyomtatás / gyártás: 4.990 Ft/csomag (70 db)

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek