Kézzel festett esküvői kiegészítők a Tavaszi Esküvő Kiállításra

Március 1-jén, vasárnap kerül megrendezésre az első Tavaszi Esküvő Kiállítás a Millenárison, amelyen a Pimpernel is részt vesz kiállítóként. A műhelyünkben ma reggel készítettük el ezt a kézzel festett, aranyozott szettet, amelyeket délután viszünk majd ki a standépítésre.

Egy csodálatos felületű, új művészpapírt választottunk ennek a kiegészítő szettnek az elkészítéséhez, amelyet modern, kalligrafikus tipográfiával terveztünk, az egy szín fekete szöveg nyomtatásos kiegészítőket, kézi arany festéssel tettünk teljessé. Így minden elkészült darab garantáltan egyedi és igazán művészi.

A teljes sorozatban készítettünk hajtott ültető- és desszertkártyákat, névreszóló poháralátétet, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, terítékenkénti, bordűrre ragasztott elegáns menükártyát, valamint a hosszabb menüsorokhoz hajtott menü-bookletet, illetve A/3-as tányéralátétet. Csináltunk még jókívánságkártyát, welcom- és ültetési táblát, valamint külön ültetési lapokat, asztalneveket, valamint praktikus kivitelezésben készített, saját lábán álló táblákat a limonádébárhoz és a sütiasztalhoz, valamint további vicces és praktikus szövegtáblákat.

A ma reggeli műhelyfotókat megnézhetitek ezen a linken.

A sok szuper kiegészítőt mind megnézhetitek vasárnap a standunkon, amelyet a Fleur and Ballon Decor készít számunkra, számos csodás újdonság felhasználásával.

Gyertek ki a Tavaszi Esküvő Kiállításra március 1-jén, vasárnap!