Kékhátú poháralátéttel bővült a kínálatunk

Esküvői kiegészítőket tartalmazó katalógusunk hamarosan elkészül, addig is szeretnénk bemutatni egyik idei újdonságunkat a kék hátoldallal készülő poháralátétet, amely ültetőkártyaként és köszönőajándékként is funkcionál.

A 3in1 poháralátét már a korábbi években is sikeres termékünk volt, nem csak azért,  mert az esküvői vacsorán  ültetőkártyaként használható, hanem egy egyszerű és olcsó köszönőajándék is egyben, és azon túl, hogy egy kifejezetten személyes ajándék, az esküvői asztalon is kiválóan mutat, valamint remek kiegészítője az ünnepi dekorációnak.

Bármelyik esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető az adott meghívó grafikájával, de további számos különleges megoldásban is kínáljuk:
• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,
• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,
• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,
• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,
• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,
• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel.

A legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami nem csak a különböző balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló, de bármilyen, színben illeszkedő esküvői dekoráció remek kiegészítője lehet. A galériában bemutatott három alap grafikán kívül persze szívesen tervezünk hozzá egyedi grafikákat is, illetve különböző színű pékzsinórokkal vagy szalagokkal tovább díszíthetjük az alátéteket.

A következő néhány hétben további típusokat kívánunk majd bemutatni ezekhez hasonlóan, műhelyünkben már készül:
• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,
• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Akinek a fotózáshoz készített kiegészítő dekorációs elemek is megtetszenek, örömmel kínáljuk az esküvői asztal díszítéséhez is a különböző színű papírokból hajtogatott papírhajókat és a színes konfettit! 🙂