Húsvéti sürgősségi akció

Rendelj tőlünk legalább 40 db meghívót április 3-10 között és mi elkészítjük még az ünnepi husszú hétvége előtt, legkésőbb április 13-ra, sürgősségi díj felszámítása nélkül!

Válogassatok meghívóinkból és adjátok le a megrendelést mielőbb, hogy még húsvét előtt elkészüljön és a hosszú hétvégén már elkezdhessétek a kiosztást!

Az utolsó rendelés lehetőség április 10. hétfő 11 óra, az azután beérkező megrendeléseket sajnos már nem tudjuk az akció keretében elkészíteni.
Az ajánlat csak a kínálatunkban szereplő kollekciók rendelése esetén érvényes, egyedi meghívókat vagy több különböző meghívó elemeiből történő, egyedi kombinációban készülő meghívókat az akcióban nem tudunk elkészíteni.
Az akció csak maximum két javítási fázissal történő tervezési folyamat esetén lehetséges, ettől több módosítási kérés mellett a határidő nem garantálható.
Az akció nem vonatkozik a dobozos és aranyozott / fólianyomással készülő meghívókra, amelyek elkészítésének technológiai ideje kizárja ennek lehetőségét.
Valamint fentartjuk magunknak a jogot, hogy bármely más paraméter alapján, adott megrendelést kizárhassunk az akcióból, amennyiben valamely paramétere miatt az nem vállalható.