Egyedi borítóval készített, kemánytáblás fotóalbumok

2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval.

Kínálatunkban eddig is szerepeltek már emlékkönyvek, amelyek alapvetően kisebb méretűek és vékony papírból készült belívvel kínáljuk, amely ezáltal elsősorban jókívánságok írására alkalmas, fotók beragasztására sajnos nem.

A kínálatunkba most bekerülő fotóalbumok speciális kialakításuknak köszönhetően, egyaránt alkalmasak Instax / Polaroid képek beragasztására és persze jókívánságokat és üzeneteket is lehet bele írni. Az első Bay Leaf Kollekció grafikájával tervezett mintadarabról készült fotógalériát itt találjátok.

A következő hetekben további mintadarabokat töltünk majd fel és minden egyedileg választható részletet és opciót közzé teszünk majd, de addig is szeretnénk néhány előzetes információval szolgálni, illetve ha bármilyen további kérdésetek lenne, keressetek minket bátran!

A fotóalbumot három különböző méretben és méretenként eltérő terjedelemben kínáljuk:

Kis méretű fotóalbum:
– méret: fekvő B/5 = 25 x 16 cm
– terjedelem: 22,  34 és 46 lap

Normál méretű fotóalbum:
– méret: álló A/4 = 22 x 32 cm
– terjedelem: 25,  34 és 43 lap

Nagy méretű fotóalbum:
– méret: négyzetes formájú = 32 x 32 cm
– terjedelem: 22,  28,  34 és 40 lap

 

Mindegyik típus esetén további egyedi paraméterekkel készülhetnek az albumok:

– a fotóalbumok keménytáblás borítóval készülnek, amit bármilyen egyedi grafikával meg  tudunk csinálni, az első- és a hátsó borító is egyedileg tervezhető

a fotóalbum gerincét színes vászonkötéssel erősítjük meg, amely esztétikailag is izgalmasabbá teszi, ennek színe választható: élénkzöld, élénknarancs, keki, sötétbarna, középbarna-bézs, bordó, élénk, sötét pink, világoskék, fekete, piros (sima felületű, finom szövésű kötészeti vásznak)

a fotóalbum belíve számtalan különböző papírból készülhet, de alapvetően 300-350 gr-os kartonokból készítjük, amelyek elég erősek és elbírják a beragasztott fotókat, továbbá megfelelő tartósságúak, így a lapozgatásnak és az időnek is kellőképpen ellenállnak.

• 300 gr-os, sima felületű fotókartonok: fekete, sötétszürke, erdőzöld, tavaszi zöld, lila, zafírkék, “Adria”kék, vörös, bordó, sötétbarna, homokszín, natúrfehér, fehér és natúr barna színű kraft
• 350 g-os, sima felületű, természetes színű, növényi rostokkal készült öko-papír: kávé, mogyoró, mandula, olíva, kiwi, citrus és fehér

– az album lapjai közé opcionálisan kérhető ún. pókpapír, amely megakadályozza, hogy az albumba, egymással szemben ragasztott fotók összeragadjanak, de esztétikailag is szépen kiegészítik az albumot.

Az albumok elkészítésének átfutási ideje 12-14 nap, amely tartalmazza a borító grafikai tervezését, valamint magának az albumnak a gyártási idejét.