2019-es akciók 1. – Monogram és bélyegző csomag, meghívó rendelés esetén

Bár még csak november eleje van, de mi már a jövő évre készülünk és ennek keretében elkezdtük összeállítani a jövő évi kedvezményeink rendszerét. Az Őszi esküvőkiállításon való megjelenésünkkel szeretnénk elkezdeni a kedvezmények reklámozását, aminek első pontja ez a monogram és bélyegző akció.

Rendeljetek tőlünk esküvői meghívót és kedvezményes csomagban vehettek hozzá monogramot és bélyegzőt.

Akciós monogram kínálatunkban számos – bélyegző készítésére is alkalmas – monogram grafikából választhattok, amelyet 2990 Ft-os kedvezményes áron kínálunk.
Mostani akciónkban ha a meghívók mellé monogramot és bélyegzőt is rendeltek, akkor elengedjük a monogram árát, így azt ajándékba kapjátok tőlünk. 
 
 
A kínálatunkban szereplő bármelyik körbélyegző típust választhatjátok:
 
Automata körbélyegző ø40 mm
– ø 40 mm
– egyedi monogrammal készített bélyegzőpárna 
– beépített tintapárnával
– 12.000 Ft
 
Fanyeles pecsét ø35
– ø35 mm-es fanyeles körpecsét 
– egyedi monogrammal készített bélyegzőpárna
– feltöltött tintapárna
– 9.000 Ft
 
Fanyeles pecsét ø40
– ø40 mm-es fanyeles körpecsét 
– egyedi monogrammal készített bélyegzőpárna
– feltöltött tintapárna
– 10.000 Ft
 
Ha kíváncsiak vagytok a folyamatosan bővülő Bélyegző és pecsét kínálatunkra, akkor nézzétek meg a már publikált egyedi darabokat.
 
És a kedvezmények sora itt még közel sem ért véget, hiszen a teljes akció sorozatunknak ez csak az első tagja. Az év hátralévő részében közzétesszük majd a teljes rendszert, amelynek egyes pontjait a megrendelések értékétől függően, sávos rendszerben alakítottunk ki. Minél több meghívót, egyedi grafikát, kiegészítőt és egyéb termékeket rendeltek tőlünk, annál több kedvezményt kaptok és további, igénybe vehető extra ajánlatok nyílnak meg számotokra.